Julekoncert

koncert2.jpg

HOLD 16:

Julekoncert
Tid: mandag 26. november kl. 13.30. Sted: Domus, Ved Sønderåen 1
Pris: kr. 275

Caroline Henderson
med Nikolaj Hess og Gustaf Ljunggren 

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med 4 udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udvidet til også at omfatte julekoncerter i andre kirker rundt omkring i landet. 7 år er gået, og i 2016 blev det til hele 31 udsolgte julekoncerter fordelt over hele Danmark med næsten 15.000 publikummer.

Allerede nu kan du begynde at glæde dig til julen 2018, hvor Danmarks jazzdiva nr. 1 igen besøger Kunst & KulturHøjskolen. Ligesom forrige år kan du forvente en fantastisk, stemningsfuld koncert med både gamle klassikere og julesange på repertoiret. På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess og den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren. 

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues, pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener.

Efter koncerten serverer vi et glas vin.

Du kan købe din billet på www.place2book.com eller tilmelde dig på mh@kunstkulturvejle.dk eller på telefon 26 39 27 44.


TILMELDING:
Klik her for tilmelding til arrangementer.

Tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund dof