Julekoncert

Hold nr. 16
1 eftermiddag
pris: 250 kr.

JULEKONCERTEN
med CAROLINE HENDERSON
Nikolaj Hess og Gustaf Ljunggren

caroline.jpgNikolaj Hess.jpgLjunggren.jpeg

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med 4 udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udvidet til også at omfatte julekoncerter i andre kirker rundt omkring i landet. 7 år er gået, og i 2016 blev det til hele 31 udsolgte julekoncerter fordelt over hele Danmark med næsten 15.000 publikummer.
Allerede nu kan du begynde at glæde dig til julen 2017, hvor Danmarks jazzdiva nr. 1 igen besøger Kunst & KulturHøjskolen. Ligesom forrige år kan du forvente en fantastisk, stemningsfuld koncert med både gamle klassikere og julesange på repertoiret. På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess og den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren. 
Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues, pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener.
Efter koncerten serverer vi et glas vin.

Tid: Mandag den 27. november 2017 kl. 13.30 
Sted: Domus, Ved Sønderåen 1, Vejle
Entre: 250 kr. (+gebyr 3,50 kr.)

Du kan købe din billet her: Place2book
Eller tilmelde dig på: mh@kunstkulturvejle.dk eller tlf. 26 39 27 44

KLIK FOR TILMELDING

Tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund dof