Fynsk Forjul

Rahbek.jpg

Johs. Rahbek

HOLD 11:

Decembertur 2018
Afgang: Søndag 16. december kl. 9. Sted: busterminalen Borgvold 12
Pris: kr. 590 kr. inkl. bus og guide, kaffe/te m. bolle, frokost og julekoncert
Med: Johs. Rahbek, turleder 

Bemærk:
Parkeringsmulighed bag viadukten v. Gammelhavn. Evt. mulighed for parkering v. Papuga, Lundahl Nielsensvej 1. Afgang derfra 8.25. Hjemkomst først på aftenen. Tilmelding senest 1. november.


Fynsk Forjul
Humlemagasinet, Harndrup, “Den Grimme Ælling”, Odense, Jul i Odense og julekoncert i Skt. Ansgars Kirke, Odense


Program:

Humlemagasinet
Efter en kop kaffe/te med boller i Humlemagasinets private stuer er der mulighed for at supplere sin beholdning af julepynt med nye og smagfulde eksemplarer fra det hyggelige salgslokale. Endvidere er der udstillinger af forskellig art: Dagmarsalen med 20 dækkede juleborde og kunstfærdigt pyntede juletræer. Museerne og den store samling af de kongelige dukkefigurer er ligeledes åbne.


“Den Grimme Ælling”
Frokost i H.C.Andersen-kvarteret, hvor der er dækket op til os med det store, lune bord i det gamle spisehus i Hans Jensens Stræde. (drikkevarer for egen regning)


Jul i Odense
Efter frokosten er der mulighed for at kigge lidt på området. Muligheder kunne være Odense Domkirke eller Magasin, der kan nås på ca. 10 minutter.


Julekoncert i Skt. Ansgars Kirke
Med musikkorpset fra Prinsens Livregiment fra Skive og med Den Jyske Operas kor fra Århus.
Musikkorpset, der i vinter medvirkede ved Prins Henriks begravelse, er godt kendt i Vejle, sidst med en festlig nytårskoncert i Skibet-hallen. Også det professionelle operakor kender vi i Vejle som medvirkende i operaopførelser i Vejle Musikteater.
Efter koncerten kører vi hjem.


TILMELDING:
Klik her for tilmelding til arrangementer.

Tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund dof